Om mig « Madeleine Gauffin Om mig – Madeleine Gauffin
Om mig

Psykolog, psykoterapeut, skribent, tangodansare, resenär, konstnär, mamma till fyra barn och mer. Länge gick jag och trodde att jag en dag skulle veta vad jag skulle ´´bli´´ och vara. Nu har jag förstått och accepterat att jag brinner för så mycket. Hur ska jag kunna välja när så mycket är fantastiskt roligt, spännande och meningsfullt.

Livet har så många färger, smaker och former... Ofta jobbar jag på min mottagning i Hågaby, Uppsala med patienter enskilt eller i grupp. Jag tar emot vuxna, barn och ungdomar. Det är underbart att arbeta med människor som vill förändring i sitt liv. Att få hjälpa till att hitta den egna vägen är stort och något att vara tacksam för. Humor hjälper till i processen!

Mina fyra barn har hjälpt mig att utvecklas genom åren. Nu är två kvar hemma och det är fint att få följa barnens vägar. Mitt skrivande har tagit sig olika uttryck.

Bok, artiklar, krönikor, blogg och medverkan i olika tidskrifter på regelbunden basis ex Svenska Dagbladet och Driva Eget. Jag medverkar ofta i radio och pratar om vardagspsykologi utifrån olika temata.

Tango... För några år sedan upptäckte jag tango... och blev swept away. En svår dans som utmanat mig på alla plan. Emotionellt, tekniskt och intellektet. Jag som dansat så mycket genom livet fann en dans som triggar mig enormt. Därför är den oemotståndlig. I tangon finns allt jag behöver jobba med. Nu har jag förstått att det jag behöver göra är att stanna i ögonblicket. Musiken, min kropp, mina känslor och tankar och connection med den jag dansar med... Mindful tango. Soulful tango.

Med min argentinske partner har jag verksamheten soulful tango. Läs mer på soulfultango.com.
Kanske ska jag, som utbildade mig till sömmerska i Paris för många år sedan, börja sy magiska tangokläder? De som finns ser så likadana ut.